Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21705 niezalogowanych)
1 Post

(Anna79)
Wiking
To fajnie bo pewnie rodziny pogadaja o swoich pociechach a wolni ludzie nie maja o tym poj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Jedno pytanko? Jak się ubrać 1)jak koń szmaciarza 2)na luzie 3)do opery 3) czy też na snoba Bo chyba był problem na początku Muszę wiedzieć czy mam lecieć do sklepu

2) na luzie tak mi się wydaje to tylko takie moje zdanie,bo gdybym była na spotkaniu to tak bym się ubrała... a w razie "w" sklepów w Oslo jest za pewne w bród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
To lux ale ja niestety bede sama ale bedzie bardzo milo popatrzyc sie na rodzinki
To lux ale ja niestety bede sama ale bedzie bardzo milo popatrzyc sie na rodzinki" no to nie bedziesz jedyna w towarzystwie sama ,pozdrowionka.

mozecie sie zapatrzec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
Jedno pytanko? Jak się ubrać 1)jak koń szmaciarza 2)na luzie 3)do opery 3) czy też na snoba Bo chyba był problem na początku Muszę wiedzieć czy mam lecieć do sklepu
Retier przeciez ty masz zakontraktowana walke na klaty z Gjovi!!!! Wiec na sportowo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
No i Magdalema masz racje dobrze spadam bo do pracy trzeba wstac dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANNA79 napisał:
No i Magdalema masz racje dobrze spadam bo do pracy trzeba wstac dobranoc wszystkim

dobranoc , ja tez musze moją małą iść ululać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
retier1 napisał:
Retier przeciez ty masz zakontraktowana walke na klaty z Gjovi!!!! Wiec na sportowo!!!
Za darmo to i w mordę nie chcą lać Moje honorarium mogło by WAS powalić z nóg,a o giovi już nie wspomnę kzk Tz. będe ubrany jak koń szmaciarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
retier1 napisał:
Za darmo to i w mordę nie chcą lać Moje honorarium mogło by WAS powalić z nóg,a o giovi już nie wspomnę kzk Tz. będe ubrany jak koń szmaciarza

Nie doceniasz przeciwnika Gjovi powala smiechem a wzrokiem zabija!!!!Oj cienko Cie widze!!! Wykrety z honorarium nic tu nie pomoga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
retier1 napisał:

Nie doceniasz przeciwnika Gjovi powala smiechem a wzrokiem zabija!!!!Oj cienko Cie widze!!! Wykrety z honorarium nic tu nie pomoga

Kzk ladnie to tak obgadywac poza plecami?He?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok